Vilafamés serà la seu de la primera edició del Stage de Fútbol Tecnificación que tindrà lloc a la localitat de la Plana Alta, des del dia16 fins el 22 de juliol i que està organitzat per l’equip Primer Toque C. F. El campus està dirigit als xiquets nascuts entre els anys 2003 i 2009, tots dos inclusivament, i servirà per estrenar les noves instal·lacions del complex esportiu del camp de futbol i l’alberg, remodelat recentment.

La organització de l’esdeveniment ha dissenyat una setmana plena de sessions específiques i exigents que pretén aconseguir, entre altres coses, que els participants puguen assimilar conceptes bàsics que ajuden a la comprensió del joc, a més de desenvolupar un treball específic per línies amb grup reduïts, potenciar les capacitats del futbolista, i al mateix temps conèixer, desenvolupar i executar tant les activitats de formació com la d’hàbits en l’esport. Les sessions estan dirigides per dos experts com són Jordi Masnou, ex jugador del Castellón i Espanyol, entre d’altres, i per Valero Fraile, entrenador titulat de futbol.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Vilafamés, Lluís Torlá, explica que “la celebració d’aquest campus a la localitat suposa un pas endavant en la consolidació de la marca Vilafamés, tant en l’aspecte esportiu com en el turístic, ja que és un esdeveniment que naix amb molt bona projecció”.

Els interessats en participar en esta iniciativa que organitza el Primer Toque C.F. i recolza l’Ajuntament de Vilafamés tenen la possibilitat de inscriure’s en règim intern, que inclou pensió completa a l’alberg de Vilafamés, participació al campus i l’utilització de totes les instal·lacions esportives de la localitat, o en règim extern, que inclou, a banda del stage, només el dinar. El termini per a fer les inscripcions finalitza demà divendres dia 14 de juliol.