Les festeres participen com a músics en el concert de la ‘Serenata al Bou”

El concert de la tradicional de la “Serenata al bou” de Vilafamés ha comptat amb la participació especial de la reina de les festes, Idoia Bernat, i de la dama d’honor, Anna Valls, que també formen part de la banda de música La Lira. El director Isaac Gonzàlez va preparar un parell de peces musicals, “Una noche en Granada” d‘Emilio Cebrian, en la qual, Idoia Bernat va interpretar un “solo” de trombó; i ”Highlights from Chess” d‘Ulvaeus i Anderson, en la qual, Anna Valls va intervindre com a solista de clarinet. La vetlada musical va estar presentada per Zenaida Valero i sota el títol “Entre suites….”, la banda de música de Vilafamés va alternar la interpretació de pasdobles i “suites”, en el concert més rellevant que organitza l’Associació Cultural La Roca i patrocina l’Ajuntament de Vilafamés.

(més…)

La pluja obliga a ajornar la Serenata del Bou en una jornada en la qual les activitats taurines són l’epicentre de les festes

La pluja ha obligat a suspendre la Serenata del Bou, un dels actes més tradicionals de les festes patronals de Vilafamés. L’Ajuntament i la Comissió de Festes han pres la decisió de ajornar-lo per al dilluns a les 23 hores, i traslladar la seua celebració a la plaça de la Tanca, després del sopar de pa i porta i del correfoc.

(més…)

Vilafamés inaugura les festes patronals amb una mascletada i la proclamació de Idoia Bernat com a reina

La previsió de pluja no ha acovardit els vilafamesins que des de primer hora del dia han participat en els actes que han encetat les festes patronals en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció. Els veïns i veïnes han gaudit, així, de les activitats previstes per a la jornada inaugural, que han començat per una globotada infantil que ha servit com anunci de festes per als més menuts i en la qual han participat més d’un centenar de xiquets.

(més…)

Més de 100 participants en el concurs de dibuix de la Setmana Cultural de Vilafamés

Els colors, els llapis i la imaginació dels xiquets i xiquetes van omplir la plaça Germanes Mas, en una jornada en la qual els més menuts van traçar en el paper el seu dibuix per a participar en el concurs organitzat amb motiu de la Setmana Cultural a Vilafamés. Els participants, que estaven dividits en 12 categories, una per any des dels zero als dotze anys, van plasmar diferents temàtiques i estils segons la seua edat.

(més…)

Laia Cañes relata la seua experiència per a aconseguir el subcampionat mundial de trail

Vora 100 persones van omplir la sala d’actes de l’Associació Cultural La Roca per a escoltar Laia Cañes, l’atleta de la Vilavella que va conquistar la medalla de plata en el mundial de trail que es va celebrar el passat mes de maig a la província de Castelló. La corredora de trail va oferir una xarrada on va relatar la seua experiència de com afrontar una prova d’aquesta envergadura davant un públic molt interessat en les seues explicacions i amant de les proves de muntanya, en un acte que ha comptat amb la col·laboració de Club Muntanya Vilafamés i que està emmarcat dins de la Setmana Cultural.

(més…)

La rondalla L’Ullastrar estrena pasdoble

La rondalla clàssica ‘L’Ullastrar’ de l’Associació Cultural La Roca de Vilafamés, dirigida pel mestre Tomàs Fabregat, ha estrenat un pasdoble que porta el nom de la mateixa rondalla, regalat pel músic i compositor Manuel Bernat amb motiu de la celebració del 35 aniversari de la creació d’aquesta agrupació de plectre.

(més…)

Vora 150 persones gaudeixen de la marxa ciclista infantil a l’antic camp d’aviació de Vilafamés

Quasi 150 persones van gaudir de la marxa infantil ciclista a l’antic camp d’aviació programada dins de les activitats de la Setmana Culturalde Vilafamés. Els xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus pares i mares van eixir sobre les 9 del matí i van recórrer els més de 3 quilòmetres que separen la població d’aquest museu a l’aire lliure, que s’ha recuperat recentment.

(més…)