juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés ha col·locat al llarg i ample del nucli urbà nous senyals viaris que permetran controlar millor el trànsit de vehicles. Així doncs, els senyals són tant horitzontals, pintades al sòl; com verticals, amb marques que ara restringiran aspectes com la velocitat màxima, assenyalada per llei estatal, a 20 km/h en tot el nucli.

Així doncs, en l’encreuament entre les avingudes Ferrer Forns, Fabián Ribes i carrer La Font s’ha pintat en el sòl una imatge de càmera de seguretat, fent referència al control per videovigilància d’accés al casc històricartístic que es realitza a vehicles no autoritzats pel ‘passe veí’. De la mateixa manera, també s’han instal·lat diversos senyals en tot el municipi que limiten la velocitat a 20 km/h, com al carrer la Font o davant del CEIP Sant Miquel, on també s’ha senyalitzat com a zona escolar.

D’una altra banda, en l’encreuament entre l’avinguda Fabián Ribes i l’avinguda Sant Miquel, davant de la Plaça Ventorrillo, s’ha instal·lat un senyal que delimitarà el pas de caravanes cap al nucli antic. En aquesta mateixa zona s’ha millorat la indicació cap a l’eixida del municipi, concretament cap a la circumval·lació de la CV-160 i la Cooperativa Sant Isidre de Vilafamés. Per últim, en el carrer Cementeri s’ha instal·lat un senyal que prohibirà el gir directe cap al carrer Sant Antoni.