Vilafamés compta amb una nova marca turística que va ser presentada ahir durant l’inici de la setmana cultural previ a les festes que comencen el pròxim divendres. La nova imatge, dissenyada per la empresa Estiu, recupera l’espiral present en la coneguda pintura rupestre de l’Abric del Castell i la trasforma en la lletra ‘e’, accentuada, de Vilafamés.

El dissenyador de la marca explica que amb aquesta nova aposta “es posa al dia l’anterior marca turistica de la localitat i també el seu lema ‘La mirada interior’, lligat conceptualment a l’espiral”. L’Ajuntament, una vegada es coneix el nou disseny, ja ha canviat la vall publicitària turística que hi ha a l’entrada de la localitat.

La presentació de la nova marca va ser el punt de partida d’una setmana plena d’actes culturals que es van encetar ahir amb la inauguració de l’exposició de ‘Labors amb encant’, de les Mestresses de Casa, que restarà oberta fins el dia 10. Per la nit, un participatiu sopar de ‘pa i porta’, organitzat per l’ACT El Ratonero, va donar pas a la festa del farolet, que van viure intensament els més menuts. Per a finalitzar, el grup de flamenc ‘La Meligrana’ va amenitzar una agradable vetllada.