-El guanyador rebrà un premi de 300 euros

-El termini de lliurament dels originals finalitza el 19 de maig

-Les bases es poden consultar al web municipal: https://vilafames.org/es/avisos/concurs-cartells-de-festes-patronals-2017/

La regidoria de festes de l’Ajuntament de Vilafamés ha donat a conèixer les bases per al disseny del cartell de les festes patronals de la localitat. L’edil de Festes, Sergi Trilles, ha explicat que d’aquesta manera s’obre la porta perquè els artistes tinguin l’oportunitat de presentar les seves millors creacions, tal com ja s’ha vingut fent en anys anteriors.

El cartell haurà de ser vertical amb unes dimensions de 40×56 centímetres i s’haurà de lliurar sobre un cartró ploma o suport rígid, deixant un marge de 2 centímetres en el seu contorn.

S’admetrà qualsevol tècnica. En els originals haurà de figurar l’escut de Vilafamés i la inscripció “FESTES PATRONALS VILAFAMÉS 2017 DE L’11 AL 20 D’AGOST”.

Les obres es presentaran sense signar amb un sobre adjunt on han de figurar les dades del concursant. El cartell, en cas d’estar realitzat amb aplicacions informàtiques, ha de ser lliurat, a més de en el seu suport original, amb una còpia en CD. El límit per presentar els originals finalitza el 19 de maig de 2017. El premi per al vencedor serà de 300 euros. La decisió del jurat es donarà a conèixer el 31 maig 2017.