Veïns i veïnes de Vilafamés ja coneixen a la Cort d’Honor que regnarà durant les pròximes Festes Patronals de l’11 al 20 d’agost. Henar Velasco va recollir el testimoni de Maria Rubio com a màxima representant de la setmana gran del municipi. Gemma Torlà, Iraida Valls i Lucía Contreras van intercanviar els rams amb la Cort d’Honor del 2022, formada per Sara Puig, Nerea Sánchez, Emma Martínez, Julia Gozalbo, Anna Monfort, Silvia Marzà, Lídia Càtedra i Rebeca Anglés.

La gala, que va estar presentada per la Reina de les Festes 2018, Idoia Bernat, va comptar amb la participació del regidor de Festes, Alejandro Basevi. El solemne acte va estar marcat pel ball final on cada una de les protagonistes va ballar amb el seu acompanyant.

La proclamació de la Cort d’Honor serà el divendres 11 d’agost, primer dia de les Festes Patronals, a la Plaça de la Font.

Totes les fotografies: https://www.facebook.com/AjuntamentVilafames/posts/pfbid02tBJivQCy1Po8THrn5mJBoKfFHkF5DfQLwevFWYmdHfXVjBdsbaZaPSBeoNnZjucxl