juego lucky jet
agropacifico.mx

– L’edifici consistorial s’il·lumina de morat cada nit en record de les víctimes

Per motiu del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, a Vilafamés s’ha organitzat un cicle d’actes i activitats en record de totes les víctimes de violència de gènere i en repulsa de qualsevol actitud i conducta masclista. “Condemnem fermament la violència contra les dones. Seguim lluitant per véncer aquesta xacra social. Any rere any continuem veient dones assassinades, i per això fomentem una millor educació i conscienciació per evitar-les en el futur”, ha reivindicat l’alcaldessa de Vilafamés i titular d’Igualtat, Ana Andrada.

La inauguració dels actes serà a càrrec de Bea Insa, qui protagonitzarà el monòleg ‘La dona sola’ a l’espai cultural Quatre Cantons el divendres 24 a les 19.30h. Aquesta actuació està integrada en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya. Just després, a les 20.30h, es llegirà un manifest reivindicatiu a la plaça de l’Ajuntament. “Convidem a tot el veïnat a aquesta concentració per demanar l’erradicació del masclisme”, ha dit Andrada, qui explica que “hem instal·lat esqueles en record de totes les dones assassinades per motius masclistes durant el 2023 en tota Espanya. A més, il·luminem de morat tot l’edifici en honor al moviment reivindicatiu”.

Pel que fa al dissabte 25, el local de l’Associació de Dones de Vilafamés acull un taller de defensa personal a les 9.30h. Més tard serà el Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni (MACVAC) qui obtindrà els focus amb l’exposició ‘¿Quiénes seremos?’ de l’artista Isabel Oliver a les 12.30h.