– Aida Ibàñez va rebre el reconeixement a l’expedient acadèmic professional en flauta travessera

El dissabte passat es va celebrar, al Club Nàutic del Grau de Castelló, l’octava edició de la gala So de la Plana on es premien i es reconeixen les trajectòries professionals de músics i músiques de les formacions de la Plana Alta. Aida Ibàñez, qui forma part de la Banda de Música la Lira de l’Associació Cultural La Roca de Vilafamés, va rebre el reconeixement a l’expedient acadèmic professional en flauta travessera. Un premi merescut per esforç i constància al llarg dels seus anys de trajectòria musical

L’alcaldessa de Vilafamés, Ana Andrada, juntament amb els regidors Abel Ibàñez i Raül Forcadell van acompanyar a la formació musical local durant la nit per celebrar el triomf de la jove música en una nit d’unió i agermanament comarcal entorn de les històriques formacions de cada poble.

Aquests premis són atorgats pel conjunt de societats musicals de la comarcal de la Plana Alta en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). Així doncs, l’Ajuntament de Vilafamés dona l’enhorabona a tots els músics i músiques premiades durant la Gala i especialment a Aida Ibàñez. Així, fa extensible la felicitació a tota l’Associació Cultural La Roca de Vilafamés.