juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés reduïra la jornada laboral del personal laboral i funcionarial depenent del consistori a les 32’5 hores setmanals. Aquesta mesura entrarà en vigor l’1 de gener del 2024. Aquesta reducció d’hores està encaminada a millorar la productivitat dels i les treballadores, a partir de l’optimització i simplificació de tasques administratives que permeten fer una administració més àgil, ràpida i propera amb la ciutadania. La nova jornada laboral setmanal també s’implantarà al personal del Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni (MACVAC) de Vilafamés.

Per un altre lloc, la mesura es traduirà en una millora substancial per a la conciliació familiar i laboral de la plantilla, que destaca per la seua joventut. La intenció és crear un bon ambient de treball i facilitar la convivència. D’aquesta manera, l’ajust s’ha ideat amb actuacions formatives a partir d’una assessoria externa que ajudaran a assolir una major productivitat mentre es dediquen menys hores i s’optimitzen els recursos.

Per un altre costat, els llocs de treball que no tenen atenció directa al públic tindran l’opció de teletreballar un dia a la setmana. En tot cas, els llocs que treballen de cara al públic operaran de forma obligatòria de 9h a 14h. A més, s’instal·larà un sistema de control de presència on el personal administrarà les hores treballades, les vacances, les baixes o els dies demanats per assumptes propis.