La Conselleria d’Obres Públiques ha iniciat les obres d’execució d’un nou pas de vianants al costat de la rotonda d’accés a la localitat de Vilafamés des de la carretera CV-160. Els treballs permetran als veïns i veïnes de la localitat accedir al camí de les Useres travessant la via ràpida amb una major seguretat i suposarà la recuperació de l’accés a l’antic camí des de Vilafamés.

Les obres consisteixen en la prolongació de la vorera des del municipi i rebaixar les mitjanes amb l’objectiu de facilitar l’accés dels vianants. L’alcalde de Vilafames, Abel Ibáñez, explica que “amb l’execució d’aquestes obres, la Generalitat atén una demanda de l’Ajuntament. L’equip de Govern li va traslladar la necessitat de fixar un pas de vianants en la zona, a causa del continu pas de persones a l’altre costat del camí de les Useres, el qual connecta amb altres vies de servei.

Els treballs d’implantació del nou pas de zebra han coincidit amb la renovació de l’asfalt i de la senyalització horitzontal de la carretera del polígon industrial.