La jornada d’avui ha tingut com a protagonistes les disfresses que han omplert de color i música els carrers de la localitat, en un dels dies més esperats per els vilafamesins. Per la vesprada ha sigut el torn dels més menuts, que acompanyats de la xaranga ‘Tot al vol’ han desfilat des de la plaça Germanes Mas fins la plaça de la Font.

 

Allí, xiquetes i xiquets amb disfresses de tot tipus com papallones, pallassos o personatges de sèries infantils han ballat al ritme de la música de la mini-disco, juntament amb els seus pares. A continuació s’han repartit els premis del concurs de dibuix i de fotografia que es va realitzar durant la setmana cultural, en el qual van participar vora 100 xiquets i xiquetes d’infantil i primària.

 

A la nit, ha sigut el torn dels adults. Les disfresses i la música també s’han donat cita a la plaça de la Font on s’ha repartit sangria i ‘mojito’ a centenars de persones que s’han donat cita. Des d’allí, la desfilada s’ha fet cap a la plaça la Tanca, on més de 1.000 persones han disfrutat i ballat al ritme de l’orquestra Centauro que ha actuat en una de les nits amb més participació de les festes, amb ball del farolet inclòs. La discomòbil The End ha posat el punt i final a la jornada.