La jornada dominical de les festes d’agost ha estat marcada per la tradicional ‘Serenata al Bou’, que en la actualitat es limita a un concert de la banda de música ‘La Lira’, de l’Associació Cultural La Roca, dirigida per José A. Rebollar. L’agrupació va aprofitar que enguay compleix el 135 aniversari per homenatjar alguns dels directors que ha tingut la banda al llarg de la història, en un acte que va presentar Carmen Andrada. 

Entre les peces interpretades es troben obres de compositors reconeguts Com José Gargori, Joaquín Sanchís, Emili Mallol o Eduardo Nogueroles, autor de ‘Beni-Hamez’, una suite per a banda dedicada a Vilafamés l’any 2007. No obstant, el públic es va emocionar en varios moments, però sobretot, quan van escoltar la peça ‘Tradicions’, de Manuel Bernat, inspirada en la tradició musical vilafamesina i recull melodies de la ‘jota de quintos’, ‘O Vere’ o ‘els gojos’, entre altres. Un altre dels moments importants del concert, es va produïr quan van interpretar el pasdoble “El tio Tomàs”, dedicat al Tomás Torlá, un músic històric de la banda de Vilafamés que encara acudeix a tots els assajos, concerts i actes de la banda, peça que no estava prevista en el programa inicial.

D’altra banda, les es activitats taurines han omplit una gran part de la tercera jornada de les festes a Vilafamés, que han tingut com a punt principal d’encontre la plaça de la Font. Els bous de la ramaderia de Jaime Tárrega han recorregut els carrers de la localitat durant la prova del matí i també per la vesprada. Mentrestant, els més menuts van tindre l’oportunitat d’aprendre percussió amb el taller que ha tingut lloc al parc Ferreres Forn. A continuació, han pogut demostrar les seues destresses durant la II batucada infantil, que ha comptat amb una amplia participació, tant de xiquets i xiquetes com de grans. El punt i final a la jornada festiva el va posar el grup valencià Egalité.

De la programació per a la jornada de demà destaca la cursa de Cotxes Bojos.