La pluja va donar ahir una treva, cosa que va permetre continuar amb normalitat amb la programació prevista per a aquesta Setmana Santa a Vilafamés. Després d’haver tingut que alterar el recorregut de la processó del Dijous Sant i del Via Crucis, i anul·lar la trencada de l’hora, anit es va poder portar a terme la processó del Sant Enterrament. Així, desenes de fidels van celebrar amb devoció i fe d’aquest acte, tan arrelat a Vilafamés, a pesar de les condicions climatològiques.

El seguici va eixir de l’Esglèsia Parroquial de l’Assumpció, encapçalat pel Grup de tambors i bombos de l’Associació d’Amics de l’Ermita de Sant Miquel. El fervor i la solemnitat va acompanyar el so de la percussió durant el trajecte de la processó, que va recórrer l’itinerari habitual, i en la qual s’ha de destacar la participació de la Confraria del Crist de la Sang, amb la imatge del Sant Sepulcre i de la Dolorosa.

També s’ha de destacar la participació en l’acte del xiquets i xiquetes, que portaven tres peanyes amb imatges dels passatges de la passió i crucifixió de Crist i el Sant Sepulcre.

Les activitats religioses de la Setmana Santa es tancaran amb la Vetlla Pasqual aquesta nit i demà, Diumenge de Resurrecció amb la celebració de la processó del Encontre, si la pluja ho permet.