Per seté any consecutiu, la carrera Mini Cims de Vilafamés, una carrera de muntanya per als més menuts realitzada al monte Estepar, ha generat molta expectació entre els xiquets i les xiquetes més esportistes del municipi i voltants arribant a omplir totes les inscripcions que s’havien tret.

Un total de 100 xiquets i xiquetes en edat escolar, és a dir, entre primer de primària i primer de l’ESO, ambdós inclosos, van assistir a la carrera. L’organització va dividir tots els participants en 5 categories agrupant-los cada dos anys, de manera que els més menuts feien un recorregut de 600 metres i, els més grans, de 4 km.

A banda de les carreres, els joves també han pogut gaudir d’altres activitats com la tirolina i activitats d’equilibris.

L’organització de la Mini Cims agraeix tots els participants i valora molt positivament aquesta VIIa edició de la carrera gràcies a l’alta participació i al bon clima que els va acompanyar durant el dia. A més, afirmen que “és un goig veure a tants xiquets i xiquetes interessats per l’esport de muntanya”. Per part seua, des de l’Ajuntament de Vilafamés es ressalta que “sempre estem ací per a impulsar i donar suport a este tipus d’iniciatives que fomenten l’esport entre els més menuts”. Així mateix, l’Ajuntament felicita al club de Muntanya Vilafamés per l’èxit de participació i agraeix la gran tasca que fan pel foment de l’esport, especialment, per als xiquets i xiquetes.