Eixida de la BTT Cudol Roig Vilafamés

Les bicis han estat les protagonistes del cap de setmana a Vilafamés. 180 esportistes van participar a la XXIV edició de la BTT Cudol Roig de Vilafamés, una prova històrica al calendari ciclista castellonenc per la complexitat de la prova i pels centenars de persones que van acudir a gaudir de la jornada. Ahir a les 09h, en un matí plujós, va donar el tret de sortida a la Plaça de la Font, mític escenari on també va finalitzar la prova i on es van atorgar els premis als vencedors.

Javier Marco va ser l’esportista local més ràpid del dia, que revalida el triomf aconseguit l’any passat amb un temps de 02.15.51. Álex Borrás, amb 02:52:32 i Jorge Cid, amb 02:58:47, van pujar al podi en segona i tercera posició respectivament. El gran vencedor del trofeu BTT Cudol Roig va ser Sergi Arnau, amb un temps de 02.07.06. La segona posició la va aconseguir Xavi Rebollar amb una marca de 02:09:35, al mateix temps que va aconseguir Luis Edo situat a la tercera posició. Pel que fa al podi femení, Merche Villanueva ha aconseguit ser la més ràpida amb un temps de 03.05.17, seguida per Kassandra Puerto i el seu registre de 03.34.26. En tercera posició ha pujat Eva Gual amb una marca de 03:36:28.

La prova consistia en un circuit de 43 km i 1300 metres de desnivell positiu que recorria l’ample i el llarg del terme municipal de la localitat. Des de paratges de gran altitud a la Serra o el Mollet fins a plans a prop de la Rambla Carbonera. L’edició de l’any passat va estrenar un circuit que s’ha mantingut aquest any amb algunes variacions al recorregut, com que es va baixar de La Serra des del GR-33 utilitzat en altres proves com la MIM Penyagolosa. La pista ha estat netejada i ampliada pels voluntaris del Cudol Roig per millorar el pas de les bicicletes.

De fet, els integrants del club van començar a preparar el campionat fa unes setmanes amb el desbrossament i arranjament dels camins i sendes del recorregut per part dels components del Club Ciclista Cudol Roig de Vilafamés. El consistori vol felicitar el Club Ciclista Cudol Roig per l’excel·lent organització de l’esdeveniment i la implicació i la feina feta pels seus components i col·laboradors.

Organtizadors del BTT Cudol Roig Vilafamés

Organtizadors del BTT Cudol Roig Vilafamés