juego lucky jet
agropacifico.mx

– La Banda de Música local participa des de fa 27 anys

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafamés, Raül Forcadell, va acompanyar a la Banda de Música ‘La Lira’ de l’Associació Cultural La Roca de Vilafamés en la seua tradicional participació en la Setmana Santa de la ciutat de Girona. ‘La Lira’ de Vilafamés fa 27 anys que forma part dels actes musicals gironins, amb presència destacada de músics i músiques que exporten el talent musical local per arreu del territori.

Forcadell va estar present en la processó de l’Enterrament, de Divendres Sant i en la cercavila i concert de Dissabte Sant, quan es va oferir un gran repertori a la Plaça de la Independència de Girona amb composicions com Musical Apolo, Amparo Mir o el tradicional ‘Girona m’enamora’. El regidor vilafamesí va estar acompanyat pel regidor d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Girona, Sergi Font, i dels membres de la Junta de Confraries de la ciutat.

A banda de l’assistència als actes oficials, la visita a la ciutat catalana ha servit per a establir contactes més estrets entre les dos administracions, amb la intenció de col·laborar més estretament en actes culturals futurs. A més, també es va abordar la difusió turística del municipi de la Plana Alta en Girona i les seues comarques.