– Els xiquets i xiquetes han plantat 250 arbres

Els alumnes del CEIP Sant Miquel de Vilafamés han celebrat el Dia de l’Arbre. Els xiquets i xiquetes s’han desplaçat des del col·legi fins a la zona de la muntanya El Estepar, on han participat plantant 250 arbres.

L’alumnat ha experimentat una jornada molt divertida a l’aire lliure en què se’ls ha explicat com plantar un arbre i han pres consciència de la importància de respectar la naturalesa.

En l’acte han participat tots els alumnes del CEIP Sant Miquel i han comptat amb la col·laboració de la brigada municipal, que els han ajudat en la plantació. També s’han desplaçat fins a la zona una parella d’agents mediambientals de la Generalitat Valenciana, que han supervisat en tot moment l’activitat i han transmès els valors ambientals als xiquets.

L’alcalde de la localitat, Abel Ibáñez, que ha visitat la zona, ha pogut comprovar de primera mà la gran tasca que han realitzat els xiquets i xiquetes de Vilafamés. “Des del consistori estem molt conscienciats amb la conservació del medi ambient i ens enorgulleix que els nostres joves participen en estes jornades, que sens dubte, ajuden a que entre tots tinguem un entorn més bonic i saludable, ha dit, Ibáñez, qui ha felicitat al CEIP Sant Miquel per la iniciativa.