Vilafamés finalitza la primera part del projecte de l’aparcament al carrer Paseo

L’Ajuntament de Vilafamés treballa en la construcció d’un nou aparcament d’ús restringit per a veïns i veïnes al carrer Paseo, en un tram on actualment els vehicles aparquen quotidianament però sense les infraestructures adequades i segures. Per tant, el nou projecte tractarà de donar-li una forma més estable i neta a la zona d’aparcament d’una dels carrers més representatius del centre històric artístic. L’esmentada primera part, que suposa la redacció del projecte bàsic, ja ha sigut enviada a la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana, i pròximament es reprendran els treballs sobre aquest àrea de treball que tracta d’agilitar la circulació de vehicles en el barri antic.

La zona d’influència del nou aparcament donarà places per a 21 vehicles, dos d’elles per a tipus accessibles. Així doncs, tot el projecte s’inclou en els Plans de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) ideats per a dotar de places en zones del casc antic que mancaven d’aquests espais. Perquè aquesta idea haja pogut tirar avant ha sigut imprescindible realitzar un estudi geotècnic de la zona a causa de la dificultat tant posicional com de terreny que presenta l’espai.

El pressupost estimat del projecte ronda els 275.000 euros, suma que comprén els treballs tècnics i burocràtics així com els relacionats amb les obres adjudicades a l’empresa en qüestió. L’Ajuntament també destinarà partida municipal en la suma total del projecte en global.