xarxa_llibresVilafamés informa els pares sobre la tramitació del programa #XarxaLlibres

-L’Ajuntament habilita l’aula d’informàtica del col·legi per tramitar les sol·licituds

-El regidor d’Educació i un tècnic municipal ajudaran els pares a realitzar els tràmits

-Els dies 2,3 i 4 de desembre podran sol·licitar l’ajut els pares de primària

-Els Dies 9,10 i 11 serà el torn dels de secundària.

L’Ajuntament de Vilafamés va convocar una reunió informativa per explicar als pares del municipi la tramitació del programa #XarxaLlibres.

El regidor Pablo Juan va ser l’encarregat de donar a conèixer que l’Ajuntament habilitarà l’aula d’informàtica del col·legi per facilitar les sol·licituds.

Els alumnes de primària podran realitzar el tràmit els dies 2,3 i 4 de desembre des de les 9,30h a les 11,30h i des de les 13h a les 14h. El mateix regidor d’Educació serà present a l’aula. A l’Ajuntament un tècnic municipal rebrà les sol·licituds i justificants de pagament. Els dies 9,10 i 11 de desembre es realitzarà la tramitació per als alumnes de secundària. En aquest cas l’horari s’ampliarà fins a les 15.30h.

Els ordinadors de l’aula d’informàtica estaran preparats perquè es pugue realitzar la sol·licitud.

A la reunió van assistir al voltant de 60 pares i mares. L’Ajuntament ha calculat que al voltant de 230 xiquets i xiquetes de la localitat es podran beneficiar de l’ajut. Aquests assisteixen al col·legi del municipi, a l’IES de la Vall d’Alba o instituts de Castelló.

Pablo Juan va insistir als pares que “el pagament de les ajudes s’efectuarà una vegada s’hagen computat totes les sol·licituds, de manera que el presentar la documentació en primer lloc no implicarà necessàriament que es cobr abans”.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).