juego lucky jet
agropacifico.mx

Quasi 150 persones van gaudir de la marxa infantil ciclista a l’antic camp d’aviació programada dins de les activitats de la Setmana Culturalde Vilafamés. Els xiquets i xiquetes, acompanyats dels seus pares i mares van eixir sobre les 9 del matí i van recórrer els més de 3 quilòmetres que separen la població d’aquest museu a l’aire lliure, que s’ha recuperat recentment.

Una vegada va arribar tot el grup a punt de destí, els membres del club ciclista Cudol Roig van repartir el esmorzar oferit per Rafael Galindo als participants de la marxa. Després de menjar es va emprendre el camí de tornada cap a la localitat, on es va realitzar un sorteig de premis entre tots els xiquets que van participar.

Al mateix temps, a la zona del aparcament de la Font d’en Jana es celebrava la tercera edició del Tir i Arrossegament, que va congregar a un públic fidel que va estar acompanyat durant tot el dia per les altes temperatures de la jornada. Més de 40 participants van dibuixar sobre l’arena tot un llistat d’habilitats, tàctiques i esforços que van fer vibrar els espectadors que van assistir a aquesta activitat patrocinada per la Caixa Rural.

La jornada cultural va finalitzar amb l’Homenatge a la Tercera Edat, para el que se celebró un concert de la rondalla clássica l’Ullastrar, que va tindre lloc al local de l’Associació Cultural la Roca, i en el qual va estar present, Idoia Bernat, que serà proclamada reina de les festes el pròxim divendres, acompanyada de la seua cort d’honor.