cartel_vilafamesVilafamés serà investit com “Un dels pobles més Bonics d’Espanya” el 17 de març.

El dimarts 17 de març tindrà lloc la presentació oficial de l’acreditació com que el municipi ha entrat a formar part de la xarxa municipal de “Els pobles més Bonics d’Espanya”.

Un acte que se celebrarà a partir de les 12 hores en la Sala Quatre Cantons i que constarà de dues parts diferenciades com són la presentació de l’associació a les forces vives i l’acte oficial de la destapada de cartells.

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, ha manifestat la seua satisfacció per poder celebrar aquests actes que certifiquen la pertinença del municipi a aquest club de municipis que cuiden el patrimoni cultural.

Pons ha assenyalat que “és un motiu d’orgull per a Vilafamés poder entrar en aquest club selecte de municipis que consideren que el patrimoni és un bé d’interès general per al conjunt dels veïns”.

Mentrestant, a les 13 hores tindrà lloc l’acte de destapada de cartells en el qual l’alcalde i el president de l’associació destapen el cartell que acredita el municipi com “Un dels més Bonics d’Espanya”.

I és que Vilafamés es convertirà en el primer municipi en què tinga lloc la presentació d’aquests nous distintius al llarg del mes de març.

L’associació celebrarà actes similars en Alquezar, Aínsa i Ansó, Huesca; Bárcena Mayor, Cantàbria; Candelario, Salamanca; Almagro, Ciudad Real; Alcalá del Xúquer, Albacete i el Castell de Guadalest, a Alacant.

Cal destacar, finalment, que en les comarques castellonenques ja existeixen dos municipis amb aquest distintiu com són Morella, a l’interior, i Peníscola, en la costa.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).