juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés ha sol·licitat una subvenció en el marc del pla Castelló Avança llançat per la Diputació de Castelló per a finançar les actuacions i obres pertinents amb les quals millorar la xarxa de proveïment d’aigua potable i sanejament d’aigües als carrers Botera, Almacen i la Placeta dels Dolors del carrer Paseo. Per a això s’ha preparat un pressupost que ascendeix a 321.311, 66 euros. El consistori aportarà 100.000 euros de fons propis per a finançar el projecte. Les tres vies estan enclavades en el centre històric artístic de la localitat.

El projecte comprén les actuacions necessàries per a la reurbanització futura dels carrers, on també s’ha projectat la construcció d’un aparcament veïnal al carrer Paseo que donarà aparcament a 21 vehicles i que ja ha sigut adjudicat a una empresa per a la seua pròxima construcció. A més, els trams on s’efectuaran les obres es decoraran amb llambordins, d’acord amb la resta de carrers del nucli antic i segons el que s’estableix en els Plans Generals d’Ordenació Urbana de la localitat.

Des del consistori de Vilafamés s’està efectuant una política de captació de subvencions per a finançar un conjunt d’actuacions que milloren la qualitat de vida del veïnat. D’aquesta manera, durant el 2021 Vilafamés es va beneficiar de 700.000 euros en ajudes que provenien de les diferents administracions públiques. La subvenció sol·licitada beneficiarà el dia a dia de molts veïns i veïnes del nucli antic de la localitat.