L’Ajuntament de Vilafamés ha engegat noves accions amb l’objectiu de sumar vots de cara a conquistar el pròxim 16 de desembre el títol de poble “més bonic i bo” d’Espanya, gràcies al concurs ‘Luce tu Pueblo. Amb aquestes actuacions es vol reforçar la campanya que des dels comerços i l’Oficina de Turisme s’està realitzant amb cartelleria i aparadors tematitzats per a aconseguir la il·luminació especial amb la qual Ferrero Rocher premiarà al municipi vencedor per al pròxim Nadal.

Entre les noves accions destaca l’enregistrament i edició d’un vídeo promocional nocturn amb il·luminació i un concurs per als qui recolzen amb el seu vot a Vilafamés. Per a poder participar en ell, els interessats hauran de gravar un vídeo i explicar per quina raó voten a Vilafamés com a poble més bonic i bo, i després publicar-ho en el Facebook de l’Ajuntament de Vilafamés amb el hashtag #YoVotoAVilafamésPor. Els participants entraran en el concurs d’una Nintendo Switch.

Ferrero Rocher ha apostat per Vilafamés per a participar en el concurs, entre altres coses, per la seua gran riquesa, paisatgística, gastronòmica, patrimonial i per ser considerada una joia històrica i cultural. Entre els atractius de la localitat de la Plana Alta destaquen la conservació del nucli històric, d’origen musulmà, que conserva entre d’altres elements la fonamentació del castell que corona el turó sobre el qual s’assenta el municipi i el traçat urbà, que destaca pels seus estrets carrers tortuosos.  Altres peculiaritats del municipi són la bellesa del seu entorn, on sobreixen el Mollet i el Morral, que la van convertir en destinació triada per a molts artistes. Avui, Vilafamés manté el seu encant amb un arrelament rural viu i eixes arrels marcadament culturals que li han atorgat un port especial.

 

La marca italiana també destaca el vessant solidari dels habitants de Vilafamés i la gran la quantitat d’accions que s’organitzen en la localitat. Entre elles destaquen les aportacions d’ajuda realitzades al poble de Síria, a l’Associació Contra el Càncer i el “Mercadet Solidari”, el qual organitzen els alumnes del CEIP Sant Miquel cada any, amb el suport els pares i les mares el municipi i també de l’Ajuntament, la recaptació del qual es destina íntegrament a causes solidàries infantils.

 

El concurs ‘Luce tu Pueblo’ pot seguir-se cada diumenge en la cadena Divinity a través de nou episodis que finalitzaran el pròxim dia 16 de desembre, quan es conega el municipi vencedor. Mentre, es pot votar a l’enllaç www.ferrerorocher.es/Vota-a-tu-pueblo.