Vora 100 persones han visitat aquest dissabte la localitat de Vilafamés amb la promoció “Viure i viatjar” que ofereix als seus socis la cadena de supermercats Consum. Els participants a l’excursió han arribat a les 9.40 del matí a la població i han sigut rebuts pels guies turístics de l’oficina de turisme, que els han acompanyat durant tota la jornada als llocs més significatius.

L’acord entre l’Ajuntament i Consum ha permés als visitants conèixer una bona part del patrimoni cultural i arquitectònic de Vilafamés, com el Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni o l’esglèsia parroquial de l’Assumpció, ubicats dins del nucli antic, declarat Bé d’Interès Cultural (BIC).

Els turistes arribats amb dos autobusos des de València també han pogut degustar els productes típics de la localitat. Així, després de la rebuda han pogut tastar vins de la localitat a la plaça Ferrer Forns. Més tard, una vegada han assistit a la projecció del video turístic ‘La Mirada Vilafamés’, han fet un recorregut els indrets més interessants de la localitat. El regidor de Turisme, Borja Andrada, ha explicat que “amb aquesta acció es pretén promocionar i consolidar Vilafamés com a referent turístic al nostre territori”