juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés ha donat a conèixer la IV edició de la cursa de ‘Cotxes Bojos’, una activitat jove, però que “ja ha arrelat entre els veïns i veïnes de la població”, segons explica la regidora de festes Isabel Nebot. La prova es disputarà el pròxim dissabte 27 de juliol a les sis de la vesprada, i té com a objectiu atraure un gran nombre de participants i mantindre la bona resposta del públic que ha hagut en les edicions precedents.

La responsable municipal assegura que la cursa “ha estat seguida per molts aficionats i curiosos des dels seus inicis i ha cridat l’atenció de persones que volen participar”. De fet, l’any passat es va batre el rècord de participació amb 20 equips i també el rècord de la prova. Nebot vol convidar “a la ciutadania a gaudir d’aquesta activitat lúdica i esportiva”, que per segon any consecutiu se celebra fora del calendari de les festes patronals.

Per a l’edició d’enguany es manté la normativa que limita a 4 el nombre de membres dels equips participants. Així mateix, els cotxes no podran comptar amb sistemes de propulsió i hauran de tindre almenys tres rodes, direcció i frens. L’organització recomana portar pantalons llargs, samarretes de màniga llarga i un parell de guants, així com genolleres i colzeres. En quant als participants, el reglament explica que podran participar totes les persones majors de 18 anys i també els menors d’edat que tinguen més de 16 anys que presenten l’autorització necessària del pare, mare o tutor legal. La participació es limita a un màxim de 30 equips.

En quant als premis, s’han establert dos categories: una de velocitat i una d’originalitat a la millor disfressa. Així, es concediran tres premis a cadascuna. Un primer premi de 100 euros i trofeu, un segon de 50 euros i trofeu i un tercer que constarà d’un trofeu. Les inscripcions a la cursa es poden realitzar fins el dia 26 de juliol a les 14:00h a l’Oficina de Turisme de Vilafamés.