juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés ha convocat el V Concurs de fotografia “Paratge descobert” amb el qual vol posar en valor la riquesa patrimonial, cultural, i mediambiental del Paratge Natural Municipal (PNM) Sant Miquel. El president del Consell de Participació del PNM, Sergi Trilles, explica que amb aquesta iniciativa “s’aconsegueix donar a conèixer l’entorn natural d’aquesta zona i crear un major vincle entre els veïns i veïnes i aquest espai natural”.

El certamen està obert a totes les persones majors de 18 anys que presenten treballs sobre temàtica relacionada amb el paisatge, la vegetació, la fauna i el patrimoni cultural del paratge, abans del 7 de setembre. Els participants poden presentar un màxim de dues fotografies, que poden ser en color, B/N, virades, o qualsevol altra tècnica fotogràfica.

Segons consta a les bases, cada fotografia es presentarà amb indicació del lloc del paratge en què va ser presa, i seran originals i inèdites. El guanyador rebrà un premi de 500 euros, mentre que el segon rebrà 300 euros i el tercer 100 euros, guardons que seran lliurats el dia 28 de setembre durant la inauguració de l’exposició de fotografia que tindrà lloc al saló de la Caixa Rural de Vilafamés.

El concurs, patrocinat per Tierras Castellón i la Caixa Rural de Vilafamés, és una de les accions que cada any realitza Consell de Participació del PNM, i que tenen com a objectiu dinamitzar el paratge, posar-lo en valor i donar-lo a conèixer entre els veïns i visitants. Més informació a l’enllaç https://vilafames.org/avisos/convocatoria-del-v-concurs-de-fotografia-del-pnm-sant-miquel-paratge-descobert/.