Vilafames Fitur

El personal de turisme del municipi es desplaça a Madrid per a promocionar la localitat. El regidor de turisme, Lluís Torlà, participa en trobades amb empresaris, agències i professionals del sector

Vilafamés està present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur). El personal de l’oficina de turisme de la localitat s’ha desplaçat a Fitur per a informar als visitants professionals que rep el certamen que es desenvolupa en la Institució Firal de Madrid (IFEMA).

Vilafamés ofereix la informació en els mostradors de la província de Castelló.

Així mateix el regidor de turisme del municipi, Lluís Torlà, s’ha desplaçat fins a la capital de l’Estat per a mantenir diverses trobades de treball amb agències, operadors turístics i professionals del sector. En la delegació de Vilafamés també es troben representats empresaris turístics i vinícoles del municipi que aprofitaran aquests dies per a presentar els seus productes i els encants de Vilafamés.

Vilafamés també estarà present a través de la marca Los Pueblos Más Bonitos de España, que tenen una presència destacada en Fitur per a donar a conèixer els municipis amb més encant.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).