Vilafamés ha acollit aquest matí la segona jornada del IV Congrés Internacional d’Aprenentatge al llarg de la Vida que se celebra aquests dies a la Universitat Jaume I de Castelló.

Josep Miralles i Torlà, professor de formació permanent d’adults de l’Alcora ha guiat un recorregut urbà pel nucli antic, declarat Bé d’Interès Cultural, així com per les pintures rupestres.

En la visita han participat més de seixanta professors i assistents al congrés. En el recorregut no ha faltat una visita al Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera Cerni.

Miralles ha presentat a Vilafamés com una possible unitat didàctica per als docents. La localitat ha servit com a model perquè els professors tinguen en compte a un poble o entorns patrimonials propers com la Via Augusta o els molins fariners per introduir-los en les seves classes. La visita ha servit per mostrar pràctiques sobre el territori que responguen a les necessitats de l’alumnat i a les metodologies tradicionals.

Vilafamés també té presència en aquest congrés a través de la cooperativa Oleicola del Penyagolosa, que oferirà un tast d’olis verge extra.

Model didàctic

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).