juego lucky jet
agropacifico.mx

L’entorn del carrer Bodega de Vilafamés comptarà en breu amb una nova pista multiesport i un zona verda que es complementarà amb un espai dedicat als jocs infantils. Les obres, que tenen un pressupost de quasi 110.000 euros, han començat i està previst que finalitzen el mes de maig.

El projecte té com a objectiu crear zones d’esbarjo per als veïns i veïnes de diferents edats i posar en valor la zona verda en aquest punt, ubicat junt a la rotonda de la CV-160 i a la font d’En Jana. A més, el projecte contempla també la construcció d’un espai per a l’esbarjo dels gossos.

La nova zona verda comptara amb diverses espècies arbòries com la palmera i també amb una zona enjardinada en la qual es plantaran arbustos autòctons com lavanda, romer o timó entre d’altres, encara que l’espai amb més superfície serà la pista multiesport, dirigida a un públic més juvenil, que tindrà un espai de 10X20 i en la qual s’instal·larà un camp de futbol 5 i una pista de bàsquet. Junt a ella, s’ubicarà un aparcament de bicicletes.

Per a la zona infantil estan prevista la col·locació d’un gronxador un conjunt de jocs infantils i una cabanya rústica, tot sobre un paviment de cautxú orgànic i de diferents colors. Per als adults, s’executarà una zona de gimnàs al l’aire lliure, el “street work out”, on s’ubicaran elements per a realitzar exercicis gimnàstics. El disseny del projecte preveu també la creació d’un pas de vianants a la zona verda que permeta la circulació de les persones des del carrer Bodega fins al vial de servei que serveix com a passeig de vianants fins la zona denominada ‘Cova Santa’.

Aquesta obra ha sigut la seleccionada pels veïns dins dels pressupostos participatius 2019 i suposarà una millora en la qualitat de vida dels ciutadans.