L’Ajuntament de Vilafamés ha iniciat les obres de reforma i condicionament de la plaça Germanes Mas, una vegada han sigut adjudicades per un pressupost de més de 63.000 euros. Els treballs previstos són el reasfaltat del paviment, el canvi d’una part de la vorera i la construcció dels accessos al nou centre de salut.

El projecte d’urbanització d’aquest espai ha sigut gestionat pel Consistori i contempla un increment de les places d’aparcament a la plaça on s’ubicarà el nou centre sanitari. El regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles, explica que “l’execució de les obres de Germanes Mas és un de les principals reptes que afronta l’actual equip de Govern, ja que un tema prioritari per a l’Ajuntament és la construcció del nou centre de salut”.

En aquest sentit, Trilles explica que l’actual equip de Govern “sempre ha treballat per a agilitzar l’execució de les obres del centre sanitari i amb el condicionament de la plaça i el seu entorn ja estarà tot a punt per a que des de la Generalitat s’inicien els tràmits per a poder licitar els treballs del centre de salut”.