juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés ha començat avui la àmplia agenda d’activitats taurines previstes per a les festes patronals en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció. En total seran set les jornades en les quals l’exhibició de bous i vaques seran les protagonistes de la programació festiva.

Després de la proclamació de la nova reina de les festes, Idoia Bernat, i abans de iniciar-se la primera entrada de bous a l’estil de la vila, els membres de les penyes propietàries dels cadafals els han acabat de muntar a la plaça de la Font. Més tard, ha tingut lloc la descaixonada del primer dels sis bous feréstecs que se torejaran durant aquestes festes. De nom ‘Salpicado’, de la ramaderia dels Hermanos Collado Ruiz, de Jaén, i patrocinat per l’Ajuntament i la Comissió de Festes, ha demostrat la seua bravura en diverses fases de la vesprada, en una jornada que ha completat l’exhibició de la ramaderia de Jaime Tárrega.

 

Aquest ha sigut el primer dels sis bous feréstec que es torejaran durant aquestes festes i que comptarà amb un concurs de ramaderies d’un excel·lent nivell en el que participaran ramaders com Germán Vidal de Cabanes; Vicente Benavent de Quatretonda (València) o Fernando Mansilla d’Ulldecona (Tarragona).

Durant la vesprada s’ha portat a terme el concert de guitarra a càrrec d’Óscar Ebro, un dels professors del Curs Internacional de Guitarra ‘Manuel Babiloni”, amb el qual s’ha donat per finalitzat aquest esdeveniment. La nit ha continuat amb l’embolada del bou que s’ha torejat per la vesprada i amb l’actuació de l’orquestra La Fania i la discomòbil The End, que ha tingut una bona participació per part dels assistents.