juego lucky jet
agropacifico.mx

Demà dissabte 5 de març, començaran a Vilafamés les activitats reivindicatives pel 8 de març, Dia Internacional de la Dona. L’Associació de Dones de Vilafamés, en unió amb l’Ajuntament, el Museu d’Art Contemporani Vicent Aguilera Cerni (MACVAC) i la Mancomunitat Plana Alta, ha conformat un complet programa dins de les VI Jornades de les Dones, que es prolongaran del 5 al 12 de març.

Així, demà a les 11.30h s’inaugura l’exposició ‘Dones en la Segona República. Un somni d’igualtat’ en l’històric edifici Quatre Cantons. Oberta fins al dia 13, l’horari de visites serà de dimarts a dijous de 9h a 14h, divendres i dissabtes de 9.30h a 17h i diumenges de 10h a 14h.

La jornada continuarà a les 18h amb la conferència ‘Les dones en la Segona República: Una lluita pel vot i la igualtat’, oferida per l’experta Rosa Monlleó Peris.

El diumenge, la terrassa del restaurant La Coveta acollirà la xarrada ‘Polítiques d’igualtat en l’actualitat’, on es farà un resum i anàlisi conduït per l’Agent d’Igualtat de la Mancomunitat Plana Alta.

El Dia Internacional de la Dona, el dimarts 8 de març, s’ha convocat una manifestació a les portes de l’Ajuntament a les 20h on es llegirà un manifest en defensa dels drets de les dones i en contra de la violència de gènere.

Per a finalitzar el cicle d’esdeveniments de les VI Jornades de les Dones de Vilafamés, el dissabte 12 s’inaugura l’exposició ‘Claudia i Manuela’ en el MACVAC, a càrrec de l’artista local Claudia Trilles i la reposició d’obres de Manuela Ballester, la fama de la qual va arribar en temps de república.