Les festes continuen a Vilafamés pendents de la climatologia, que de moment no ha impedit que se celebren els actes previstos per a la jornada d’avui. Una programació que s’ha iniciat amb la missa en honor al Santíssim Crist de la Sang, que ha comptat amb la participació de la rondalla clàssica l’Ullastrar. A continuació de la solemne eucaristia, els fidels han acompanyat la imatge del Crist en una processó que ha recorregut els carrers del nucli antic, i en la qual també han participat les reina de les festes, Idoia Bernat, les dames d’honor i les autoritats municipals, acompanyades per la banda de música La Lira.

A partir de les dos de la vesprada, les activitats taurines han pres el relleu i s’han erigit en protagonistes de la jornada amb l’entrada de bous i vaques com a aperitiu de l’agenda taurina. Més tard ha tingut lloc la segona jornada del concurs de ramaderies, un dels més importants de la Comunitat Valenciana, amb la participació del ferro de Fernando Mansilla d’Ulldecona.

La vesprada ha continuat amb la desencaixonada d’un bou feréstec, de nom ‘Bordador’, de la ramaderia de Cayetano Muñoz de Badajoz, patrocinat per la Penya Taurina de Vilafamés. Més tard, s’han torejat dos vaques en un acte patrocinat pels Amics de la Vaca. L’última activitat taurina de la jornada ha sigut l’embolada del bou feréstec que s’ha torejat a la vesprada.

Els més menuts també han tingut, com cada dia, el seu espai en l’agenda de festes, i així, es realitzarà el taller infantil “Retallant històries” a la plaça Ferrer Forns. La jornada per als xiquets i xiquetes ha finalitzat com cada dia amb la ‘traca caramel·lera’.

La sessió musical de la Macro Disco ‘La Terra’ amb ‘The End’ posarà el punt i final a una intensa jornada.