Al poliesportiu l’Estepar de Vilafamés es va poder gaudir, durant tot el dissabte, d’un torneig de futbol sala en la modalitat de 12 hores. Va començar a les 9h i va finalitzar prop de les 23h amb la gran final que va enfrontar dos equips locals. Mentrestant, 9 equips van participar durant tot el dia: 5 eren de Vilafamés i 4 van arribar des de localitats properes com La Serra d’En Galceran, Culla, Atzeneta del Maestrat i Almassora.

“Les instal·lacions esportives de Vilafamés són de primer nivell. El poliesportiu és capaç d’albergar trofeus com aquests, que atrauen desenes de veïns i veïnes i molts visitants que són aficionats a l’esport. De fet, durant aquestes setmanes també ha hagut activitats de patinatge artístic i pròximament serà d’hoquei línia. A Vilafamés apostem per l’esport local”, ha expressat Alejandro Basevi, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilafamés.

L’equip campió es va endur el premi de 400 euros. Els premis individuals van ser donats a jugadors locals: els porters menys golejats van ser Marc Porcar i Alejandro Basevi; el millor jugador, Victor Llorens; i el màxim golejador, Manel Bellés. El torneig ha sigut una iniciativa del C.F. Vilafamés, a qui el consistori transmet la seua enhorabona per la gran organització. Les empreses locals Bodegas Mayo García, La Bodega de Vilafamés i el Pub La Font van col·laborar en els premis.