juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés 10/11/2017.- Vilafamés es convertirà de nou en l’epicentre de la gastronomia els dies 8, 9 i 10 de desembre amb la celebració de la XV edició de les Jornades Gastronòmiques, que aglutinaran una àmplia mostra dels productes de les comarques de Castelló que estaran representats en les diverses activitats que s’han programat.

L’Ajuntament ha fet públic aquest matí el cartell de la cita gastronòmica que “aquesta edició ve carregada de novetats i estarà marcada per la participació de Vilafamés en el concurs ‘Luyce tu Pueblo’, que organitza Ferrero Rocher, i en el qual competeix amb altres cinc municipis d’Espanya per aconseguir el títol de poble més bell i bo”, segons ha explicat l’alcalde de la localitat,  Abel Ibáñez.

Durant els dies que tindrà lloc la mostra no faltaran les activitats tradicionals com l’elaboració de la típica ‘olleta’ per part de les Mestresses de Casa, el tast de vins, a càrrec de Gabriel Mayo, o el tast de patés i olis, per part de la Oleícola del Penyagolosa. L’edil de Turisme, Lluís Torlà, recorda que aquest és un esdeveniment en el qual destaquen les demostracions en directe, les degustacions de productes i la presentació de menús especials en els restaurants, que són una part important de la cita.

En aquest sentit, Torlà ha explicat que “aquest any s’ha buscat un format en el qual s’inclou una major implicació i participació de les empreses d’allotjament, com a hotels i cases rurals, i no només dels restaurants, amb l’objectiu d’ampliar la participació del sector turístic en l’esdeveniment”.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de productors, comerços, restaurants i col·lectius en l’organització de les jornades.