juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés dóna inici demà a les festes de Sant Miquel de Veremes, que començaran amb la inauguració de l’exposició de les fotografies del concurs ‘Paratge Descobert’, un acte en el qual també es lliuraran els premis als guanyadors del certamen. La jornada continuarà amb un cercavila, que serà a càrrec del grup de bombos i tambors de l’Associació de Amics de l’Ermita de Sant Miquel, col·lectiu encarregat d’organitzar les diverses activitats del cap de setmana. Per a la nit està previst un sopar de pa-i-porta i una revetla amb l’actuació del grup musical “Armonía”. El regidor de Festes, Sergi Trilles, ha destacat l’esforç que desenvolupen des de la mateixa associació, per a poder organitzar aquesta ambiciosa programació.

Els organitzadors, que compten amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilafamés i el patrocini de nombroses entitats i comerços del municipi, han previst un ampli programa d’activitats per a tot el cap de setmana en el qual destaca la paella monumental que tindrà lloc el diumenge i el sopar de pa-i-porta del dissabte. Uns altres dels actes en els quals s’espera la participació dels veïns i veïnes són la marxa popular que se celebra pels voltants de l’ermita, el dissabte al matí, i la missa en honor a Sant Miquel, el diumenge a la vesprada.

Les festes finalitzaran el dissabte 30, amb un menjar per als socis de l’Associació de Pensionistes i Jubilats “Sant Miquel”, que abans celebraran una missa a l’església parroquial de l’Assumpció.