juego lucky jet
agropacifico.mx

Vilafamés enceta el pròxim divendres una nova edició de la Setmana Cultural amb la inauguració de l’exposició “Ana Mari Cabedo: la modista de la Cort d’Hongria” que, organitzada per l’Associació de les Mestresses de Casa, farà un recorregut per la trajectòria de la cosidora castellonenca que va dedicar més de 25 anys de la seua vida a dissenyar i teixir artesanalment quasi 100 vestits de Na Violant d’Hongria i les seues dones de companya.

Aquest serà el punt de partida d’una setmana que inclou activitats de tot tipus, tant per a majors com per a els més menuts. Música, senderisme, esport o gastronomia són una part del programa d’activitats entre les que destaca el tradicional concurs de paelles, la marxa ciclista a l’antic camp d’aviació, l’audició del alumnes del curs internacional de guitarra Manuel Babiloni, el concert del grup de flamenc ‘Cositas buenas’ i el concurs de Tir i Arrossegament.

La setmana finalitzarà amb una ruta nocturna a la Font de les Piques, però abans els veïns també podran gaudir d’activitats com la festa del farolet, la xarrada-col·loqui per part de la subcampiona del món de trail, Laia Cañes, l’actuació de la rondalla clàssica l’Ullastrar i el concurs de pintura mural i fotografia digital.

Les activitats estan organitzades per l’Ajuntament amb la col·laboració de col·lectius i entitats locals com les Mestresses de Casa, l’equip ciclista Cudol Roig, el club Muntanya Vilafamés, l’Associació Cultural La Roca, la Penya Taurina Les Culrojes, la ACT Ratonero o l’Ampa del CEIP Sant Miquel.