Vilafamés comptarà a partir del pròxim any 2018 amb un pla especial de neteja viària. El regidor del àrea, Lluís Torlá, ha explicat que es traurà a licitació el concurs d’un programa de neteja setmanal amb l’objectiu de mantindre ben nets els carrers de la localitat, el qual es realitzarà amb maquinària pesada com màquines agranadores o vehicles mecanitzats de neteja amb aigua.

El regidor ha manifestat que l’objectiu d’aquesta iniciativa “és adequar els serveis públics de neteja a la nova realitat de la població, donant un millor servei a tots els veïns i veïnes”. Aquesta setmana, abans de la posada en marxa del projecte específic de neteja, s’ha dut a terme una neteja integral de tots els carrers de la localitat amb maquinària i personal qualificat.

El responsable municipal també ha avançat que l’Ajuntament ha arribat un acord amb la actual empresa concessionària del servei, FCC, per a renovar els contenidors de fem repartits pels carrers de la localitat, a principis del pròxim any. Torlá manté que l’acord també contempla l’increment de la quantitat de contenidors i la millora de serveis.