– La iniciativa, anomenada ‘Capvespres Musicals d’Autor/a’ comença aquest dissabte 3 de desembre i continuarà dos dissabtes més al desembre

Les cançons d’autor cobren rellevància a Vilafamés durant el mes de desembre amb la nova proposta cultural que dinamitzarà l’agenda cultural de la localitat. ‘Capvespres Musicals d’Autor’a’ és una aposta per la música en valencià que comença aquest dissabte 3 de desembre amb el concert en directe de Joan Villalonga, cantant i músic de Castelló que inaugurarà el cicle a les 20h. El lloc triat per a acollir el projecte musical és l’espai Quatre Cantons, un dels edificis més representatius del nucli antic de Vilafamés. Aquest tipus d’esdeveniments culturals permet dinamitzar l’edifici, reformat recentment per a acollir esdeveniments culturals d’aquest calibre i que compta amb sales àmplies per a concerts, exposicions o altres jornades culturals amb una alta capacitat d’aforament.

Vilallonga serà el primer artista en visitar Vilafamés i en exposar la seva discografia davant ulls i oïdes de visitants i veïns. El cicle està compost per dos cantautors i un grup, tots de la província de Castelló. El dissabte 10 de desembre serà el torn de Xiomara, guitarrista, compositora, filòloga i cantant natural de Santa Magdalena de Polpís, qui va estrenar l’any passat el seu disc ‘Flor de Xicoia’ en el qual es barregen registres sud-americans mantenint les arrels valencianes pròpies de l’artista.

L’últim concert de ‘Capvespres Musicals d’Autor/a’ estarà protagonitzat pel grup ‘Nereu i les Bèsties Marines’, encapçalat pel cantautor Tomàs Pallarés, resident a Vilafamés. Amb tonalitats mediterrànies i un estil modern, el grup va llançar el seu primer disc ‘La Remor de les Onades’ al desembre de 2020. Aquest concert tancarà la primera edició d’un festival musical que fusiona la cançó d’autor amb la difusió de la música en llengua valenciana i dels i les artistes provincials.