El candidat del PSPV-PSOE, Abel Ibáñez, ha estat investit aquest migdia, novament, alcalde de Vilafamés en el Ple de constitució de la nova corporació municipal, en el qual han pres possessió dels seus càrrecs els 9 regidors i regidores que conformen el nou Ajuntament per al mandat 2019-2023. Les primeres paraules de l’alcalde van ser d’agraïment per a les persones que han fet possible amb el seu suport que torne a ser el màxim representant municipal.

En el seu discurs d’investidura, Ibáñez ha assenyalat que “el nou equip de govern continuarà amb un projecte que vam començar ara fa 4 anys, perquè encara que s’han fet moltes coses, falten moltes per fer”. El primer edil, assegura que serà “un projecte basat en la transparència, en la participació i el benestar, un projecte capaç de fer que cada vegada siguem totes i tots més iguals, un projecte pensat per a millorar la vida de les persones, dotant al municipi de noves infraestructures, millorar els serveis i potenciant allò que forma part de la nostra identitat com a poble”.

Abel Ibáñez ha explicat que “treballarem molt dur i sempre amb responsabilitat i el que és més important, anem a governar per a totes i tots els veïns i veïnes del poble amb total humilitat”. En aquest sentit, l’alcalde ha assegurat que “hem entrat amb moltes ganes i amb moltíssima il.lusió, i això es molt important per poder avançar i poder superar aquelles xicotetes coses que ens puguen eixir per el camí”.

El primer edil també ha volgut donar “l’enhorabona a totes i tots els regidors i regidores que avui heu pres possessió del seu càrrec”. Ibáñez, candidat del PSPV-PSOE, ha pres possessió de l’Alcaldia de mans de la mesa de edat del Ple, després de rebre els 4 vots del PSPV-PSOE, mentre que la candidata del PP ha obtingut 3 els tres i s’han produït les abstencions Triem Vilafamés-Compromís Municipal.

Per part seua, Marisa Torlà la portaveu del grup popular ha explicat que el PP no ha presentat candidatura “per coherència, ja que pensem que ha de governar la llista més votada” i ha afegit que “treballarem amb humilitat des de l’oposició, fent una oposició dura si és necessari”.

La portaveu de Triem Vilafamés-Compromís, Ana Andrada, ha explicat que des de la seua formació “es vol garantir que durant els 4 anys vinents puguem treballar en positiu, puguem treballar perquè es porten a terme tots els projectes que milloren la vida de la gent del poble”.

La nova corporació estarà formada per Abel Ibáñez, Isabel Nebot, Borja Andrada i Alba Iris Baldayo, del PSPV-PSOE ; Marisa Torlà, Manuela Balaguer i Pascual Lorenzo Puis, del PP; i Ana Andrada i Carlos Torlà, de Triem Vilafamés-Compromís. Dels 9 edils que han jurat o promés el seu càrrec aquest dissabte 6 ho han fet per primera vegada.