juego lucky jet
agropacifico.mx

Xiquets i xiquetes de Vilafamés podran assistir a l’Escola Matinera i Vespertina durant el curs escolar que comença el pròxim dilluns 11 de setembre. Ahir per la vesprada es van reunir l’alcaldessa de Vilafamés, Ana Andrada, i el regidor Raül Forcadell amb el professorat i l’AMPA del CEIP Sant Miquel per tal de gestionar ambdós serveis així com les activitats extraescolars disponibles a la localitat. Tant la Matinera com la Vespertina serviran per millorar la conciliació familiar i laboral del veïnat de Vilafamés, al mateix temps que es seguirà reforçant l’aprenentatge i el desenvolupament dels més menuts del municipi.

L’Escola Matinera funcionarà de 7.30h a 9.30h, amb horari fins a les 9h en els mesos de setembre i juny. Pel que fa a la Vespertina, funciona de 16.30h a 18h, amb horari de 15h a 17h en els mesos de setembre i juny. Enguany, com a novetat, es compta amb el servei de vesprada durant tot el curs. Les inscripcions es poden formalitzar en aquest formulari: https://shorturl.at/jwZ68.

Aquest any l’ajuntament compta amb la subvenció de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, dins del Pla Corresponsables de “Borses de cura professional per a families amb filles i fills de fins a 16 anys, creació d’ocupació de qualitat en el sectors de les cures i plans de formació en corresponsablitats i cures destinades als homes”, per import de 15.310 €.