Dissabte que ve 23 de juliol Vilafamés presentarà en societat a la reina i cort de les festes 2022 amb l’esperada celebració de la ‘Nit del Canvi’. María Rubio Bernat, acompanyada de les seues dames, Sara Puig Benages, Nerea Sánchez Trilles, Emma Martínez Moreno, Julia Gozalbo Sanz, Anna Monfort Carda, Silvia Marzà Trilles, Lídia Càtedra Torlà i Rebeca Anglés Valls rebran l’esperat testimoni fester, en forma de ram, de mans de la reina i cort 2018.

Així, després d’una extensa aturada sense celebrar l’acte a causa de la pandèmia de Covid-19, Idoia Bernat Gallego, Anna Valls Verdoy, Cristina Bou Trilles, Balma Rico Trilles i Diana María Vico Casanova han passat el càrrec a les noves representants.

En finalitzar l’acte protocol·lari, que estarà presentat per la reina de les festes 2015, Neus Trilles, continuarà la festa amb l’orquestra Wellcome Band i la discomòbil The End.

Recordar que per a assistir a l’esdeveniment és fonamental reservar cadira en les oficines municipals de manera presencial o per telèfon.