Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa de presentació de la candidatura de Vilafamés per a l’acció “Luce tu Pueblo” de Ferrero Rocher, un acte celebrat en el saló de plens de l’Ajuntament i en el qual han participat l’alcalde del municipi, Abel Ibáñez, i el director de Relacions Institucionals i Corporatives de Ferrero Iberia, Roberto Torri.  La marca aposta any rere any per premiar a aquells pobles que destaquen per la seua bondat i bellesa, valors que comparteixen amb la mítica figura dels Ferrero Rocher. Pobles de bellesa paisatgística i arquitectònica única que destaquen, a més, pels seus esforços per a ajudar als altres i la seua riquesa gastronòmica.

Ferrero Rocher ha apostat per Vilafamés, entre altres coses, per la seua gran riquesa patrimonial i per ser considerada una joia històrica i cultural. Els responsables de la companyia destaquen la conservació del nucli històric de Vilafamés, d’origen musulmà, que conserva entre altres elements la fonamentació del castell que corona el turó sobre el qual s’assenta el municipi i el traçat urbà, que destaca pels seus estrets carrers tortuosos.

La marca subratlla que les peculiaritats del municipi i la bellesa del seu entorn, on sobreixen el Mollet i el Morral, el van convertir en destinació per a molts artistes, i avui, Vilafamés manté el seu encant amb un arrelament rural viu i aqueixes arrels marcadament culturals que li han atorgat un  carácter especial.

 

L’alcalde, Abel Ibáñez, ha destacat també el vessant solidari dels habitants de Vilafamés i la gran la quantitat d’accions solidàries que s’organitzen a la localitat. Així ha recordat que el passat any, els veïns van realitzar diferents aportacions d’ajuda al poble de Síria, en concret, materials de primera necessitat que es van arreplegar en el municipi, al costat d’altres ONGs, i que es van embarcar en un contenidor des del Port de València amb destinació a Síria.

A més, Ibáñez ha ressaltat el “Mercadet Solidari” que organitzen els alumnes del CEIP Sant Miquel, amb el suport de l’Ajuntament, la recaptació del qual integra es destina a causes solidàries infantils. Entre elles, l’alcalde ha destacat la que es va destinar per a administrar una llar de xiquets maltractats a Hondures. En la seua intervenció, Ibáñez també ha destacat la participació de totes les associacions del poble en els actes culturals i lúdics del municipi.

.

Enguany, de nou, Ferrero Rocher ha arribat a un acord de patrocini amb Mediaset perquè tota l’audiència del seu programa “Luce tu Pueblo” puga col·laborar i ser partícip d’aquesta acció, votant el seu poble favorit entre els sis pobles protagonistes, Combarro, Ezcaray, Grazalema, Sos del Rey Católico, Guadalupe i Vilafamés.

 

La iniciativa de Ferrero Rocher aquest Nadal serà patrocinar “Luce tu Pueblo”, un programa format per 9 episodis. L’emissió del primer programa començarà el diumenge 15 d’octubre i se succeirà un programa setmanal durant les següents 8 setmanes. L’emissió es realitzarà en el canal Divinity i compta amb la col·laboració de Verónica Dulanto com a presentadora i de Jesús Vázquez com a ambaixador, comunicant l’acció “Llueix el teu Poble”.

 

L’audiència del programa podrà participar amb el seu vot des de la plataforma digital de Ferrero Rocher. D’aquesta forma, es pot votar al poble més bonic i bo a través de la pàgina web www.ferrerorocher.es/lucetupueblo, on també s’allotgen els diferents materials dels pobles candidats.

 

El dissabte 16 de desembre de 2017 serà el dia “D” de l’esdeveniment de Ferrero Rocher: el poble guanyador de les votacions serà escenari d’una il·luminació molt especial de la mà de Ferrero Rocher. Es realitzarà una connexió en directe en prime time per a oferir a l’audiència de Mediaset l’encès de la il·luminació nadalenca.

 

Tota la informació sobre “Luce tu Pueblo” estarà disponible en la pàgina web de la marca en Facebook.