Vilafamés afronta la recta final de festes marcada per la qualitat de les activitats taurines i dels espectacles musicals. Una programació que ha arrancat aquest matí amb l’entrada i la prova de bous i vaques amb un gran ambient i la participació de molts aficionats al món del bou.

Ja per la vesprada ha tingut lloc la tercera jornada del concurs de ramaderies que avui ha comptat amb la presència del ferro de Vicente Benavent, de la localitat valenciana de Quatretonda, que repeteix presència després de ser una de les millors ramaderies de l’any passat. La programació taurina continuarà amb la desencaixonada del bou feréstec ‘Cidronito’, de la ramaderia Monteviejo (Cáceres) i que està patrocinat per l’Associació Cultural Taurina El Ratonero, i finalitzarà amb la tradicional eixida de vaques, que donarà pas a l’embolada de ‘Cidronito’.

En quant als espectacles infantils destaca la celebració d’un taller de jocs “en paella”, que tindrà lloc a la plaça Ferrer Forns. Per la nit, com és habitual en dies de bous, tindrà lloc la traca caramel·lera per al públic infantil.

La jornada acabarà amb l’actuació de l’orquestra de Zaragoza ‘Nueva Alaska’ que oferirà al públic un dels millors espectacles que hi ha avui en dia a nivell de grups musicals en nits de festa. Una actuació que posarà música a la ‘Nit de Terror’, programada per la Comissió de Festes.

Demà dissabte tindrà lloc la quarta jornada del concurs de ramaderies, amb el ferro de Germán Vidal de Cabanes i la desencaixonada d’un bou feréstec de nom ‘Pitero’, de la ramaderia d’Amparo Valdemoro (Jaén), que està patrocinat per la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Vilafamés.