juego lucky jet
agropacifico.mx

La novel·la negra i policíaca coparà el protagonisme durant el divendres que ve 23 de febrer a Vilafamés. La Biblioteca Municipal acull la jornada ‘Vilafamés Negra’, que al seu torn forma part del festival ‘Castelló Negre’, on adults i xiquets podran gaudir d’un dels gèneres literaris més aclamats del moment i que ha atrapat a milers de lectors durant les últimes dècades.

Les obres i relats d’icònics autors com Stephen King, Mary Shelley, Julio Cortázar o Daphne du Maurier seran part principal de la jornada. A les 19h començarà el microteatre ‘Relats foscos’, dut a terme per l’actriu Marta Vicent i l’actor Javi Alfonso. Entrada lliure a l’acte fins a completar aforament. Amb la clara intenció de fomentar l’hàbit de lectura en les edats més xicotetes, el CEIP Sant Miquel acollirà l’activitat ‘Un còmic per a detectius de primera’, en la qual resoldran casos complicats amb astúcia, valentia i molta lectura.

El projecte literari ‘Castelló Negre’ repeteix un any més a Vilafamés com un dels seus de la programació, repartides per tota la província de Castelló. Després de l’èxit aconseguit en l’edició del 2023, a Vilafamés es manté el foment de la literatura i dels seus gèneres, en una línia d’actuació consistorial que dinamitza l’activitat a la Biblioteca Municipal i amplia les opcions lúdiques i culturals per a tot el veïnat.

Més informació sobre la quinzena edició del festival ‘Castelló Negre’ en www.castellonegre.es.