Vilafamés s’omplirà un any més de joves promeses del ciclisme. El pròxim diumenge dia 7 d’abril tindrà lloc a la localitat de la Plana el Trofeu d’Escoles de Ciclisme Cudol Roig, en el qual, l’organització de la prova espera la participació de vora 200 xiquets i xiquetes de entre 7 i 14 anys d’arreu de la província.

Aquesta és la tercera edició d’una prova que es va recuperar l’any 2017 després de diversos anys sense poder celebrar-se. Els ciclistes hauran de competir en dos modalitats: gimcana i circuit urbà, on hauran de demostrar les seues habilitats i capacitats. Els participants donaran diverses voltes a un circuit de vora 1 quilòmetre que han dissenyat els organitzadors.

Entre els participants estarà el ciclista local Àlex Beltrán, que competix en la categoria de principiants de primer any en el Club Dos Rodes i que ha començat molt bé la temporada.

El Trofeu Cudol Roig és la segona prova en circuit urbà del calendari provincial que se celebra enguany després del ‘Criterium d’Escoles Falla Corts Valencianes Miro Café’ de la Vall d’Uixó. La cursa s’iniciarà a les 10 hores a la plaça de la Tanca i comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament. El regidor d’Esports, Lluís Torlà, explica la importància en donar suport a aquest tipus d’iniciatives que “afavoreixen la pràctica de l’esport per part dels més menuts”.