Sota el nom de ‘Vilafamés, a l’ombra del castell’, l’Ajuntament de Vilafamés ofereix una variada programació musical durant el mes de juliol. Aquesta iniciativa pren el relleu de l’antic estiu cultural, amb un nou eslògan que, segons el regidor de Cultura i Patrimoni, Longi Gil, “pretén donar-li un signe que identifique més l’activitat musical amb el poble i el castell, que és una de les imatges més emblemàtiques de Vilafamés, i és què”, continua “la torre redona que corona la població està sempre present es mire d’on es mire”. Amb el cicle musical, conclouran també els actes que durant un any han commemorat el 775 aniversari de la Carta Pobla.

La primera cita musical arriba este dissabte, 1 de juliol, amb l’actuació de la coral ‘Veus Atrevides’, de Castelló de la Plana, que oferirà el concert a la plaça de la Sang. La segona jornada, dissabte 8, comptarà amb l’actuació de la Banda Jove de Vilafamés, integrada dins de la Associació Cultural La Roca i formada per joves músics de la localitat, i que actuarà a la plaça Ferrer Forns.

 

La cloenda a aquesta primera edició de ‘Vilafamés, a l’ombra del castell’, tindrà com a protagonista a Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb el nou espectacle “De banda a banda de la mediterrània” que inclou també les cançons més conegudes del destacat cantant de música valenciana. Pep Gimeno, nascut a Xativa, porta més de 35 anys en el món de la cançó tradicional i ha tret vuit discs. L’actuació tindrà lloc a la plaça de la Font