Un concert de grups de música juvenil i la MiniCims encetaran aquest cap de setmana les activitats programades dins del cicle ‘Viu l’estiu en família’, que s’allargarà durant el mes de juliol a Vilafamés. Les bandes musicals ‘Platos rotos’, ‘Freehugs’, ‘El camión del ajo’ i ‘Nada personal’, actuaran demà divendres a la plaça Ferrer Forns a partir de les set de la vesprada i oferiran una bona part del seu repertori.

La segona cita del cap de setmana tindrà lloc el dissabte al matí. És la MiniCims, activitat esportiva que coordina el Club Muntanya Vilafamés, i que ofereix als més menuts gaudir d’un matí al Monte Estepar, amb propostes lúdiques tan atractives com la tirolina, ‘slackline’ o una cursa de muntanya.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és que “els membres de la unitat familiar compartisquen experiències, i al mateix temps enfortisquen els seus vincles”, segons explica el regidor de Festes, Sergi Trilles. El cicle continuarà durant els següents caps de setmana amb un taller de cuina, el 14 de juliol, i una ‘Passejada contada’, el divendres 20, pels carrers del nucli antic.

Els interessats en inscriure’s a les activitats organitzades podran fer-ho cridant a l’Ajuntament fins al dijous anterior a la realització del acte, ja que les places estan limitades i es tindrà en compte l’ordre de registre.