Vilafamés encetarà el proper divendres 6 de juliol la tercera edició del cicle ‘Viu l’estiu en família’, amb un concert de grups musicals juvenils. Serà la primera activitat d’una programació que s’allargarà durant tot el mes de juliol i que pretén que els membres de la unitat familiar compartisquen experiències, i al mateix temps enfortisquen els seus vincles.

Per al dia següent, el dissabte 7, s’ha programat la ‘MiniCims’, una activitat que compta amb la coordinació del Club Muntanya Vilafamés, i que ofereix als xiquets i xiquetes diferents propostes a realitzar com la tirolina, ‘slackline’ o curses de muntanya durant tot un matí al Monte Estepar.

La programació continuarà el dissabte 14 de juliol amb el taller de cuina que prepara l’Associació de Mestresses de Casa, amb el qual es vol familiaritzar els xiquets i xiquetes amb la gastronomia tradicional. El cicle finalitzarà amb una ‘Passejada contada’, el divendres 20 de juliol, pels carrers del nucli antic de la localitat.

Els interessats en inscriure’s a les activitats organitzades per la Regidoria de Festes, amb la col·laboració del Club de Muntanya i de l’Associació de Mestresses de Casa, podran fer-ho cridant a l’Ajuntament fins al dijous anterior a la realització del acte, ja que les places estan limitades i es tindrà en compte l’ordre de registre.