Tornada de la processó

-El concurs de selfis #paratgeSantMiquel ha animat les xarxes socials

Vilafamés ha viscut unes festes de Sant Miquel especialment participatives. El regidor de festejos, Sergi Trilles ha agraït la feina de tots els que han fet possible les celebracions que van finalitzar el dilluns dia 27 i, de manera especial, la tasca de la comissió de festes.

L’edil ha incidit que s’ha incrementat la participació dels veïns i visitants, especialment en el dia de Sant Miquel. El retorn de la processó des de l’ermita va ser multitudinari. També el dilluns de festes ha comptat amb una massiva presència d’assistents. La mostra de l’assistència dels veïns va ser que la xocolata que van repartir les Mestresses de Casa a la Plaça de la Font va estar a punt d’esgotar.

Des de l’Ajuntament s’ha intentat que la programació s’adaptés a tots els públics, des dels més petits als més grans.

-Concurs d’selfis #paratgeSantMiquel

Aquest any des de la regidoria de Festes i el consell de Participació del Paratge Natural Municipal de Sant Miquel s’ha promogut l’organització d’un concurs de selfis. L’objectiu ha estat donar a conèixer els valors naturals i patrimonials del Paratge Natural Municipal de Sant Miquel. Amb l’etiqueta #paratgeSantMiquel els veïns han pogut fotografiar-se en el paratge. La fotografia pujada a Facebook que compte amb més “m’agrada” rebrà com a regal un lot de productes tradicionals de la localitat.

Xocolatada